Ock

Sevgili öğrecilerimiz, değerli velilerimiz, kıymetli meslektaşlarımız ve okulumuzun emektar yardımcı personelleri bugün karnelerimizi dağıtarak bir dönemi acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Ali Emiri Ortaokulu İdaresi olarak her birinize çokça teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için öncelikli isteğimiz güzel ve dinlenerek keyifli bir tatil geçirmeleridir. İkinci dileğimiz bolca kitap okumaları son olarak da tekrar ve ödevlerini yapmalarıdır. Beceri Temelli Testler Kitabından tatıl sürecinde faydalanmalarını öneririz. Herkese iyi tatiller

Ali Emiri Ortaokulu İdaresi

Ock

Okulumuzda genel bir başarı değerlendirilmesi yapıldı. Öne çıkan öğrencilerimiz ve sınıflarımız okul müdürümüz sayın Fedli ZAMAN tarafından madalya ve başarı belgeleri ile onore edildi.

Öğrencilerimizi, velilerimizi ve tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda okuma bilincini yaratmak ve yaşatmak için canla başla emek sarf eden değerli öğretmenimiz Songül ZİNCİR'in katkıları ile okumak eylemi, Ali Emiri'de bir kültür haline dönüşüyor.

Ara

Okulumuz Sağlık ve Temizlik Kulübü, aralık ayının en temiz sınıfı olan 7/D sınıfını seçti. Müdür Yardımcımız Sevgi Aydemir, Kulüp Temsilcileri Ramazan Işık ve Yasemin Akelma, " Ayın Temiz Sınıfı Belgesi" ni 7/D sınıfı sınıf öğretmeni Mazlum AKAGÜNDÜZ'e takdim etti. Mazlum Hocamızı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Sağlık ve Temizlik Kulübü ( Ramazan IŞIK, Yasemin AKELMA), Müdür Yardımcımız Sevgi Aydemir başkanlığında yaptığı denetimlerde ayın en temiz sınıfı olarak 5.K Sınıfını  seçti.

Sınıf rehber öğretmenimiz Murat ERMİŞ'i ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 8.A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Dilan AYDIN ile Mustafa BİLİR, okullar arası Kickboks Point Fighting Yıldızlar kategorisinde il birincisi olmuşlardır.

Bölge şampiyonasında başarılar dileriz.

Kas

Ali Emiri Ortaokulu Müdürü sayın Fedli ZAMAN, günün anlam ve önemine binaen şunları söyledi:

Ali Emiri Ortaokulunun kıymetli öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım. Bugün okulda göremediğim, boş günü olan, izinli ya da raporlu olan kıymetli meslektaşlarımın da gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İyi ki varsınız. Hep birlikte güzel bir aileyiz.

Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü, onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir. (Socrates)

Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. (Eflatun)

Öğretmenin etkisi sonsuzdur. Etkisinin nerede biteceğini kendisi de bilemez. ( Henry B. Adams)

Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirenidir. (H.V. Dyke)

Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum. (Diyojen)

Öğretmen nasılsa sınıf da öyledir. (Alman Atasözü)

Kas

Tüm Türkiye'de yapılan deprem tatbikatına ALi Emiri Ortaokulu da katıldı. Öğrenciler bilgilendirildi.

Kas

Sayın velilerimiz 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.veli toplantımız 06.11.2022 (Pazar günü);

Sabahçı öğrenciler için saat 13.00'te,

Öğlenci öğrenciler içinse saat 14.30'da yapılacaktır..

Tüm velilerimizin toplantıya katılması önem arz etmektedir.

Eyl

Okulumuz geniş çaplı bir tadilat ve yenilenme işleminden geçti. Kamera sistemleri hd görüntülü sisteme geçti. B bloktaki eksik görüş açılı yerlere ekstra kameralar takıldı. Tüm okulun masa sıraları elden geçirilip onarılarak boyandı. Okulun tüm duvarları boyandı. Tüm sınıfların kapıları yenilendi.

Eyl

Okulumuzdan toplam 29 öğrencimiz 2022 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavını kazanmıştır.

Öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Öğrencilerimiz 2022 LGS sınavında büyük bir başarıya imza attılar: 16 fen lisesi, 58 nitelikli anadolu lisesi, 1 yetenek spor lisesi

Eyl

Ali Emiri Ortaokulu 2022 -2023 Eğitim öğretim yılına öğretmenler toplantısı ile başladı.

Haz

Bakanlık denetcileri tarafından 2 gün süren denetimler sonucunda sıfır major hata ile TS ISO 45001 İSG Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandık.

May

Türkiye Zeka Vakfının her yıl düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Yarışmasının Türkiye Finali Sonuçları açıklandı.
İl finalleri sınavında ilde 1. olan okulumuz bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Bölge finalleri sınavında da 2. olan okulumuz Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta Türkiye Finalleri sınavına katılan öğrencilerimiz birçok şehrin devlet okullarını, Bilsemlerini, Ted kolejlerini ve özel okullarını geride bırakarak sınavı sonuçlandırdılar. Yarışmaya 2 kategoride katılan öğrencilerimiz;

6.sınıflarda Türkiye 20.si

8.sınıflarda ise Türkiye 31.si oldular.

Katılan tüm öğrencilere ve danışman öğretmen Selman Bozan'a Vakıf tarafından Başarı Belgesi ve 1 yıllık bedava GriCeviz üyeliği verildi.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz:

8E Muhammed Açin