DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Ali Emiri Ortaokulu

Ock

Yaşanması muhtemel herhangi bir deprem sonrası oluşabilecek riskleri en aza indirmek için okulumuzda 23.11.2023’te Deprem sonrası acil tahliye ile ilgili sınıflarda öğrencilere yönelik gerekli bilgilendirme yapılmış ve siren sesiyle tahliye tatbikatı düzenlenmiştir.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği birimine bağlı İlk Yardım Merkezi eğitici eğitmeni Betül Hanne  AKAY tarafından okulumuz  velilerine ve öğrencilerine ilk yardım farkındalık semineri verildi.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNE VERMİŞ OLDUĞU KATKILARDAN DOLAYI ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Ara

Yerli Malı haftası kapsamında düzenlenen YERLİ ÜRETİM SERGİSİNDE okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

OKULUMUZ TARAFINDAN YAPILAN DENEME SINAVI SONUCUNDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Kas

Ali Emiri Ortaokulu  2

Mektebim Koleji.      0

Sevgi hocamızı ve sporcularını tebrik ediyoruz

Kas

Öğrencilerimiz 10 Kasım ile ilgili pano hazırladılar. Şiirlerini ve çalışmalarını törende paylaştılar. Ayrıca müdür bey, başarılı öğrencileri motive etmek için madalyalar ile ödüllendirdi.

Eyl

Ali Emiri Ortaokulu ailesi olarak geçtiğimiz günlerde sonucu açıklanan bursluluk sınavında büyük bir başarıya imza attık.

6.sınıflardan 22;

7.sınıflardan 27;

8.sınıflardan da 17 öğrenci

olmak üzere toplamda 66 öğrencimiz bursluluk sınavında başarı sergileyip burslu olmanın haklı sevincini bizlere de yaşattılar. Bu başarı öyküsünde; özveri ile öğrencilerle maddi manevi ilgilenen öğretmenlerimiz, her daim öğrenci ve öğretmenlerinin yanında olup desteklerini esirgemeyen müdürümüz ve yardımcıları ile sürecin esas öznesi olan pırlanta gibi öğrencilerimizin emekleri yer almaktadır.

Ali Emiri'de başarı bir gelenektir !

Haz

Ali Emiri ortaokulu öğretmenleri senenin sonunda, idarenin talebi üzerine biraraya gelip yemek yiyip hasbihal etti. Programın hazırlamasında emeği geçen Hüseyin Karakaş ve Ramazan Işık'a teşekkürü bir borç biliyoruz.

May

Ali Emiri Ortaokulu için bir gelenek haline gelen yarışmaya bu yıl 5. defa katıldık.

Öğrencilerimiz;

Diyarbakır 1.liği, Bölge 3.lüğü ve Türkiye 18.liği ile yarışmayı noktaladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Müzik Öğretmenimiz  Arzu Çelik’in çalıştırdığı müzik korusunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzun mastermindı, atom karıncası, sporun ve sporcunun öve öve bitiremeyeceği değerli öğretmeni Sevgi Erilmez hocamızın 5K ve 5G sınıfındaki öğrencileri katıldıkları Güreş Şampiyonasında Diyarbakır 1. si olarak bizleri sevindirdiler. Başarılarının yükselerek devam etmesini temenni ediyoruz.

Mrt

Ali emiri ortaokulu küçük kızlar voleybol takımı mastermind hocaları Sevgi ERİLMEZ'in muazzam taktikleri ile ilk maçına galibiyetle başladı.

Özel amid koleji'ni 2 0 yenen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Bu ayın en temiz sınıfları müdürümüz Fedli Zaman, idarecilerimiz Seda Yılmaz ve Sevgi Aydemir'in denetimleri neticesinde belirlendi.

Sabahçı sınıflardan 7N sınıfını ve sınıf rehber öğretmenleri Sultan Tursun'u tebrik ediyoruz.

Öğle grubundaki sınıflardan da 6A sınıfnı ve sınıf rehber ğretmenleri Hüseyin Karakaş'ı tebrik ediyoruz.

Sebep aramaksızın Ramazan IŞIK hocamıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. :)