DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Ali Emiri Ortaokulu

Fedli ZAMAN - Müdür

Fedli ZAMAN – Okul müdürü

1974 tarihinde Kulp’a bağlı Argün Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyde, ortaokulu Lice YİBO’da, liseyi Bursa Karacabey Lisesi’nde okudu. Dicle Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine Dicle Üniveristesinde Kürt Dili ve Kültürü alanında,Fırat Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimi yaptı. 02/10/1998 tarihinde Mardin/Savur İçören İlköğretim Okulunda göreve başladı. Burada 2 yıl öğretmenlik ve 5 yıl okul müdürlüğü yaptı. 2005 yılından itibaren Kulp YİBO’da 4 yıl okul müdürlüğü yaptı. 2009/2016 arası Kayapınar/Hattat Hamid Aytaç Ortaokulunda müdür yardımcılığı yaptı. 2016/2017 Eğitim öğretim yılında Kayapınar/Mevlana Ortaokulda okul müdürlüğü yaptı. 2018/2021 arası Sur/Ş.H.P Oğuz Yenen Ortaokulunda okul müdürlüğü yaptı. Temmuz 2021 tarihinden bu yana okulumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.